logo
Best and fastes game servers all over the europe
Le najboljša tehnološka dovršenost z zadnjimi tehnologijami izbranih kakovostnih znamk lahko zagotavlja najkvalitetnejše gaming storitve in igralne strežnike.
Z natančno načrtovano najsodobnejšo strežniško opremo želimo našim strankam in uporabnikom zagotoviti prijetne in kakovostne izkušnje ob igranju iger na naših strežnikih.

Za zagotavljanje brezhibnost in brezhibnega igranja naše strežnike opremljamo le z ekskluzivno vrhunsko strežniško opremo s komponentami vodilnih znamk na tem področju kot so Intel, IBM, Kingston, Tyan, Western Digital in še veliko več.

Konfiguracije naših igralnih strežnikov:

Konfiguracijo strežnikov prilagajamo glede na potrebe in vrsto iger katero na njih gostujemo. Za igre kot so Call of Duty, Enemy Territroy in podobne poganjamo na strežniku s spodaj navedeno kofniguracijo:
2 x Intel Xeon L5420, 8 Core at 2,50 Ghz, 2x 6MB L2 Cache, FSB1333
Tyan Tempest i5100W Mainboard, S5376, 2x GB Lan, VGA
12 GB DDR2 PC667 DDR2-Ram registered ECC, Kingston
Western Digital 500GB SATA2 HDD RE3 24/7, 16MB Cache, 7200RPM

Konfiguracijo strežnikov prilagajamo glede na potrebe in vrsto iger katero na njih gostujemo. Za HL based igre kot so Counter Strike, Americas Army, Dey of Defeat poganjamo na naslednji konfiguraciji:
Intel Core(TM)2 Quad Q9550, 4 Core at 2.83GHz, 2x 6MB L2 Cache, FSB1333
Tyan Tempest i5100W Mainboard, S5376, 2x GB Lan, VGA
8 GB DDR2 PC667 Kingston
Western Digital 500GB SATA2 HDD RE3 24/7, 16MB Cache, 7200RPM

HL based igre in zgoraj navedene igre (CS, AA, DD) poganjamo na manj zmoglivejših strežnikih z razlogom, ker na enem strežniku gostujemo tudi veliko manj posameznih slotov. S tem želimo vsakemu posameznemu igralnem strežniku zagotoviti vse resource, ki jih igra potrebuje.
Datacenter Frankfurt
Peering ponudniki:

Lambdanet, Belwue, Akamai, Colt, GHOSTnet, AboveNet/MFN, PSInet, QSC, Arcor, Ecore, Netcologne, Freenet/Mobilcom, Hansenet, DFN, IP Hannover, Scanplus, Easynet, Belbone, Inode, UTA Telecom, Telekom Austria (AON), Primustel, Denic EG, Noris Network, HL Komm, Nildram, IP Plus, Telefonica Deutschland, Interoute, GTS CE Europe, Lycos, Ewetel, Pironet, Regio.net, Schlund, Swisscom, Versatel/Komtel, Cablecom, Cais/BtN, NTLi