logo
Best and fastes game servers all over the europe
Navigacija: Naslovnica >> O Nas
  • Na področju gostovanja in vzdrževanja strežniških sistemov in specializacije na igračarskem področju delujemo in poslujemo že vse od leta 2005
  • Z mlado, inovativno in z znanjem podkovano ekipo vam nudimo širok spekter strežniških in igračarskih storitev za vrhunsko igranje iger
  • Razlikujemo se od ostalih internetnih ponudnikov. Vso tehnološko opremo smo sami sestavili in jo kostumizirali po lastnih potrebah za naj kakovostnejše igranje. Poleg tega pod našo streho razvijamo spletne aplikacije za lažje upravljanje z našimi storitvami - nadzorno ploščo.
POSLANSTVO PODJETJA:
Omogočiti vsem vrhunskim e športnikom, gamerjem ali le rekreativnim igralcem optimalne in najboljše igračarske pogoje za profesionalno vadbo kot tudi za le preigravanje iger za zabavo. Tako želimo vsem igralcem nuditi najkvalitetnejše strežniške storitve in igralne serverje in produkte za igranje medmrežnih iger na najvišjih nivojih.

DEJAVNOST PODJETJA:
1. Analiza zahtev gaming skupnost in razvoj vrhunskih gaming storitev
2. Gostovanje igračarskih spletnih storitev in strežniških procesov
3. Razvoj programske kode za lažje upravljanje gaming strežniških storitev

VIZIJA PODJETJA:
1. V naslednjih 5 letih postati najprepoznavnejše podjetje na širšem področju Balkana in Adriatic regije po vrhunskih igralnih strežnikih, gostovanju igračarskih storitev in razvoja gaming skupnosti.
2. V istem obdobju postati prepoznavno podjetje in se prebiti na tržišča širših področij Evrope z neprestanim izboljševanjem in nadgrajevanjem naših gaming strežniških storitev.

ZGODOVINA PODJETJA:
Z gostovanjem gaming strežnikov in aplikacij smo začeli že leta 2005 ko smo skupaj z mladimi a izkušenimi posamezniki iz gaming področja in področja informacijskih tehnologij ustanivili podjetje eliteplaying.com, ki že od leta ustanovitve dalje zagotavlja najkakovostnejše gaming storitve igralcem širom slovenije in drugih Evropskih držav. Že nekaj let smo vodilno in najbolj prepoznavno podjetje z znamko eliteplaying.com v igračarskem svetu. Naše poslovanje in vizije želimo kvalitetno postopoma razširiti še na druga tržišča in s tem omogočati še nižje cene in boljše pogoje mladim nadebudnežem.
Sedež podjetja
Spletne storitve,
Urban Jazbinšek s.p.
Slance 8
3221 Teharje
Slovenija
Podatki podjetja
Zavezanec za DDV:
DA
ID za DDV:
SI41998456
Matična številka:
3142213000

Bančni račun:
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D.
TRR/IBAN:
SI56 3300 0000 1653 841
SWIFT:
HAABSI22