logo
Best and fastes game servers all over the europe
Paketi in ponudba gostovanja namenskih strežnikov so še v pripravi. Gostovanje namenskih strežnikov je trenutno mogoče le po posvetu z našimi tržniki. Izdelamo vam lahko ponudbo in konfiguracijo namenskih strežnikov po vaši želji in zahtevah.

Gostujemo lahko namenske strežnike tako v Nemčiji ali Sloveniji. Vsi strežniki so sestavljeni le z komponentami visoko kakovostnih proizvajalcev. Za povezavo v svet skrbijo redundančne povezave z najbolj optimalnimi povezljivosti v tujino kot tudi v lokalno domače omrežje.

Za več informacij nas kontaktirajte.
Podatki podjetja
Elitek d.o.o.
Prade cesta XV / 21
6000 Koper
Slovenija

email: info@eliteplaying.com
Zadnje Novice
Test 123 - 18/09/2014
Testno obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores.

obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores obvestilo lorum ipsum dolores.