logo
Best and fastes game servers all over the europe
Navigacija: Naslovnica >> Podpora >> FAQ
Pogosto zastavljena vprašanja
Splošna vprašanja

Odgovori


.: Kam se lahko obrnem če potrebujem pomoč?

Najprej si pozorno preberite vsa pogosto zastavljena vprašanja FAQ. Če v njih ne najdete odgovora nas lahko kontaktirate preko podpornega centra (mail, forum, podporni zahtevki).
[ Nazaj na vrh ]

.:Kako najhitreje do strežnika?

Najprej morate strežnik naročiti in ga plačati. Potem pa skenirajte ali slikajte potrdilo plačila in nam ga pošljite na naš email naslov. Potrdilo o vplačilu lahko pošljete tudi na naš faks. S tem boste prišli mnogo hitreje do strežnika, saj bomo plačilo zaznali že takrat, ko storitev vplačate in ne šele naslednji dan.
[ Nazaj na vrh ]

.:Naročil sem igralni strežnik. Kdaj ga dobim?

Najprej morate strežnik plačati, potem, ko prejmemo plačilo ga postavimo in vas o tem obvestimo po elektronski pošti. Če želite pospešiti postavljanje strežnika je najboljše, da nam pošljete sliko oz. scan potrdila o plačilu. Od plačila, do postavitve strežnika ponavadi preteče 24 - 48 ur.
[ Nazaj na vrh ]

.:Kakšna je razlika med privat in public strežnikom?

Public strežnik je lahko odklenjen za vse igralce ali pa zaklenjen z geslom. Najemnik strežnika lahko med odklenjenim in zaklenjenim stanjem preklopi kadarkoli s preprostim RCON ukazom. Privat strežnik pa je vedno zaklenjen z geslom, tako da lahko gor pridejo le tisti, ki geslo poznajo. Najemnik strežnika lahko kadarkoli zamenja geslo, strežnika pa ne sme odkleniti za javnost.
[ Nazaj na vrh ]

Administracija strežnika

Vprašanja

Odgovori


.: Kako upravljam igralni strežnik (administracija)?

Na voljo je naša Elite nadzorna plošča, s katero imate popolno administracijo nad strežnikom. Z našo Elite nadzorno ploščo (eCP) menjate ime, geslo, dostopnost in ostalo konfiguracijo strežnika.
[ Nazaj na vrh ]

.:Kaj je EliteCP - Elite Control Panel?

To je nadzorna plošča za igralne strežnike, z njo lahko spreminjate nastavitve strežnika, ga ponovno zaženete (restart), mu menjate ime, menjate RCON nastavitve in še mnogo drugih uporabnih funkcij. Povezavo do nadzorne plošče dobi vsak uporabnik v začetnem e-mailu, tam kjer je dobil podatke o postavitvi strežnika. Uporabniško ime je važe uporabniško ime kot ob naročilu. Geslo pa je vaš RCON na strežniku.
[ Nazaj na vrh ]

Plačevanje

Odgovori


.:Na kakšen način lahko plačam storitve?

Trenutno ponujamo dve možnosti plačila. Storitev lahko plačate na transakcijski račun pri banki Sparkasse. Druga možnost je plačilo preko pošte, kjer denar vplačate s poštno nakaznico ali vrednostnim pismom in prejmete potrdilo o vplačilu.
[ Nazaj na vrh ]

.: Kako podaljšam najem storitev?

Vsak uporabnik bo 6 dni pred iztekom najema obveščen o datumu izteka najema. O podaljšanju nas lahko obvestite v e-mailu. Podaljšanje storitve morate plačati najkasneje do izteka najema.
[ Nazaj na vrh ]

.:Kje najdem podatke za podaljšanje storitve?

Vpišite se v Elite nadzorno ploščo kjer so shranjeni vaši pretekli predračuni in računi. Če storitev ostaja ista lahko za plačilo uporabite star predračun.
[ Nazaj na vrh ]

Pritisnite ctrl+F da se odpre iskalnik in poiščite ustrezen odgovor. Vnesite iskano besedo in poščite odgovor v FAQ.